CUNOAȘTE UN PIC

DESPRE NOI

Află mai multe despre cine suntem, istoria noastră și traseul pe care l-am parcurs.

AMS GRAND HOUSE CONSTRUCT

AMS GRAND HOUSE CONSTRUCT este o companie de constructori imobiliari cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor.

20 ANI ÎN DOMENIU

Dispunem de o experiență de aproape 20 de ani în Marea Britanie, experiență pe care vrem să o încorporam în România, de asemenea dispunem de multe alte proiecte finalizate și altele în derulare, atât construcții domestice cât și industriale. Suntem mândri atât de experiență noastră cât de proiectele noastre!

CONSTRUIM VISURI

In momentul de față avem in derulare un nou cartier de case/vile single(nu duplex) construite in stil britanic.

CONECTĂM OAMENI

Asigurăm noilor propietari o locuința modernă, spațioasă și elegantă care îndeplinește toate standardele.

VIZIUNE DE VIITOR

Casă perfectă după stilul englezesc este deosebită de restul, AMS GRAND HOUSE știe ce este potrivit pentru familia dvs.

Un pic mai mult despre noi

Cum a început totul?

Am putea spune simplu, construim case, însă... Construind case, scriem de fapt o poveste.

AMS GRAND HOUSE are o poveste care începe aici, acasă, la Targoviste, unde putem regăsi un tânăr cu vise frumoase, care voia ca orașul lui de suflet să-și recapete eleganta istorică de altădată. Așa începe povestea noastră…

Știa că pentru a-și duce visele la îndeplinire trebuie să se dezvolte, să capete experiență departe de lumea cenușie, în care ne-a făcut să trăim anii grei de comunism.

Pleacă în Marea Britanie, cucerit de elegantă clădirilor începe să studieze, să participe la training-uri pentru a acumula cunoștințele necesare. Anii de studiu, ușor, ușor, încep să se transforme în proiecte imobiliare.

Experiența de aproape 20 de ani în Marea Britanie înseamnă multe proiecte finalizate și în derulare, atât construcții domestice cât și industriale. Proiecte de care suntem extrem de mândri!

Dar, să transformăm povestea mea în povestea voastră…

Hai să aducem experiența noastră și acasă! Să construim case și acasă, visuri pentru oameni și viziunea de o casă perfectă!

Case moderne și spațioase, construite în elegantă stilului Britanic.

Vastă noastră si experiența din domeniul construcțiilor ne fac să cunoaștem foarte bine dorințele clienților noștri.

Ce vrem să realizăm în prezent?

AVEM ÎN DERULARE UN NOU CARTIER

GRAND HOUSE RESIDENCE

Lângă Târgoviște, la Matraca, un proiect de construcții de case în regim parter + mansardă, într-o zonă liniștită, care oferă o alternativă excelentă la apartamentele și casele din zonele aglomerate ale orașului.

Cele opt case de vânzare în Dâmbovița se află în localitatea Matraca la aproximativ 3,5 km de orașul Târgoviște și 70 km de București. Cartierul de case se află pe Strada nouă, într-o zonă liniștită, plină de verdeață. Străzile sunt asfaltate, iluminate iar in apropiere functionează o grădiniță, o școală, o sală de sport construită în 2021 și un loc de joacă pentru copii. Distanța până la DN 71, Targoviste – București e de aproximativ  500 m. De asemenea, la câțiva kilometrii se află mall Targoviste si parcul nou construit.

Vrei să afli mai mult despre cartier?

Mai multe informații sunt la un click de tine…

Avem Case De Vânzare În Dâmbovița​

O mică descriere despre casele noastre:

Terenul aferent este de 220 mp și, in varianta la cheie, vine amenajat cu gazon, alei, copaci, etc. La interior, in varianta standard, parterul este împărțit în living, bucătărie, baie, birou, debara și hol cu scară, iar la mansardă găsim două dormitoare, dressing, baie, hol și casa scării și două balcoane. Locuințele sunt prevăzute și cu o terasă de 24 de mp care poate fi transformată și în garaj auto, sau orice altă destinație doriți. De asemenea, interiorul poate să sufere și el modificări, in funcție de dorințele fiecărei persoane. De exemplu, la mansardă, pot fi amenajate 3 dormitoare, sau două dormitoare și un dressing, iar la parter încă un dormitor, in locul biroului, s.a.m.d. Pentru mai multe informatii va rugăm să sunați la numerele noastre de telefon unde putem să stabilim și o întâlnire pentru a discuta mai multe și pentru a vedea locația. Dacă doriți să fiți sunat puteți să ne lăsați un mesaj, sau, prin intermediul formularului de contact, unde puteți specifica detaliile care vă interesează și vom reveni cu toate informațiile în cel mai scurt timp.

PARTER

Living, bucătărie, baie, birou, debara și hol cu scară.

MANSARDĂ

2 dormitoare, dressing, baie, hol, casa scării și 2 balcoane.

Cartier Matraca vedere interior

TERASĂ

Terasă de 24 de mp care poate fi transformată și în garaj auto.

Cartier-Matraca_terasa_amsgh.jpeg

ÎȚi VEI DORI SĂ LOCUIEȘTI AICI

CASA PERFECTĂ PENTRU TINE

CASA PERFECTĂ, LA UN PAS DE TINE

ÎȚI PLACE CUM SUNĂ?

Locuința se potriveste perfect pentru o familie cu unul, doi, sau poate chiar trei copiii. Asta fiindcă structura interioară a casei se poate adapta pană la patru dormitoare, dacă se renunță la birou, la dressing, sau la amândouă.

Terenul este suficient pentru a te juca cu copiii, să stai la iarbă verde, sa să faci un grătar cu familia si prietenii…etc.

Dacă esti genul care trăieste in secolul 21 și care preferă să petreacă timpul cu familia si prietenii atunci casa GRAND HOUSE o să fie tot ce ai nevoie.

Dacă plătești un avans, sau achizitionezi integral una din cele opt case de vanzare in Dambovita, Matraca , poţi să-ți personalizezi casa aşa cum vrei

VĂ PREZENTĂM CUM VOR ARĂTA CASELE FINALIZATE

GALERIE FOTO

Vrei mai multe informaţii?

Contactează-ne gratuit . Suntem dispuși să-ți oferim toate informațiile necesare.. 

Compare listings

Comparaţie